Sara t’estimo, un cop més

Aquest és el meu 2n homenatge a la Sara. Per la manera com dius les coses!! xDD. El 1r era aquest, recordeu?

Escena: ahir a les dotze i quart de la nit, davant l'Estació de Sants.

(ens trobem unes amigues i xerrem uns deu minutets, aleshores de cop, jo dic):

maduixeta: eeeei noies per cert, mireu m'he canviat el cabell de color!

Sara: però maduixeta, si estàs igual que abans!

maduixeta: snif

Les perruqueres em timen… per què?

Per cert, la quimifarra va ser increïble… xDDD quan és la pròxima festa???

[@more@]

Quant a maduixeta

Sota el pseudònim \"maduixeta\"... ... s\'amaga una persona bastant normal... optimista, impulsiva, neuròtica, apassionada, patidora, \"fiestera\", imaginativa, alegre, independent, pel·liculera, impacient, contradictòria, egoista, poruga i despistada.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Sara t’estimo, un cop més

 1. Es interessant que te n’hagis adonat tant jove; hi ha senyores que porten molts anys enganyades. L’interessant mon de les perruqueries de senyores!

 2. Olenska diu:

  El tema monyo és un poc… diga-li complicat…
  Jo duia tres mesos amb el monyo llarg, i, vaig anar a la perruqueria i me´l van deixar pràcticament igual (amb 30 euros menos a la butjaca, això si!). Aleshores vaig optar, a la desesperada, per una amiga que li agrada molt agarrar les tisores i: sobra per ací, sobra per allà, ara et faig perico, ara et talle el fleco, ara les puntes, ara improvisaré… me se va quedar una melena ABSOLUTELY DIFFERENT! Tan diferent que, com que és un corte “aixina improvisat” cada volta el tinc d´una manera! la vaig encertar! (i li he tornat a dir que m´agarre tanda a la seua agendaaaaa xDDDD).

 3. Alepsi diu:

  xDDDDDD
  Home, igual, igual no estàs, eh???? xDDDD A veure, és cert que si no ho dius, no sembla que t’hagis tenyit, però si et fixes sí que es nota (res, la Sara no hi veu… xDDDDD).

 4. Pd40 diu:

  Ja et vaig dir que el color que tenies m’agradava, així que si no és nota no et preocupis, estàs bé segur!!

 5. adagio diu:

  potser si tinguessis un color molt més diferent.. no et quedaria be.. tot i així el que portaves abans ta guai xD

 6. bellosoli diu:

  be, és l’eterna lluita. “com vols el cabell?” “doncs el vull tallat així i així…” “be, calla, no t’esforcis, total… faré el que em doni la gana! com sempre!”

 7. unanina diu:

  Ais maduixeta, que haig de dir que jo tampoc no et vaig notar cap canvi de color fins que ho vas dir… crec que hauries de parlar seriosament amb les teves perruqueres, i no perquè et quedés malalment, eh! no no no, sinó perquè al cap i a la fi s’haurien d’ajustar més al que tu els hi demanes! I jo parlo molt però després amb mi també acaben fent el que volen… snif!

 8. Xavier Mir diu:

  Benvolguda,

  com a promotor de la campanya “Jo també vull un estat propi”, a la qual tan amablement et vas adherir, et proposo que afegeixis el teu bloc a la Xarxa de Blocs Sobiranistes (www.xbs.cat). Moltes gràcies.

  Xavier Mir

 9. fardatxo diu:

  Hi ha gent que no està preparada per les subtileses del teu cabell…

 10. potser et deia que estaves igual de maca que sempre? 😉

  jo no vaig anar a cap quimifarra, però sí a les d’Industrials, farmacia, biologia, etc.

 11. teleko diu:

  La propera vegada que vulguis canviar de color del cabell, fes un canvi més radical, ja veuràs com no et timen 😛

  Que quina és la propera festa?? Doncs la telekogresca!!
  El proper divendres 11 de maig.
  Venen els Celtas Cortos!!

  Ahi ahi, propaganda com en els vells temps jeje. Jo encara no sé si aniré però és bastant probable que si 😛

Els comentaris estan tancats.