Barrakes de Girona!

Us recomano la crònica de la nit feta per l'alepsi.

Quin desfasse ahir a la nit! des d'agafar el tren mig minut abans que marxés, fins a arribar a Girona i no tenir ni puta idea d'on era la festa! Per sort, la nostra amiga gironina, la Maria, ens ho va solucionar per telèfon… jeje.

Buenu, va ser arribar i comprar castanyes, pim pam, i mirar-nos les atraccions de les fires i tal. Arribar a la zona-guapa on les barrakes, i veure un fotimer de tius bons, que cada cop que en veia un d'aquells queia de cul, amb aquell accent que tenen… bua, em desfaig……. aiiii però quin nivellàs hi teniu, allà a dalt!! Total, que vem pillar un cubata, vem estar trucant a la Mireia, una amiga nostra de Banyoles, i després vem veure un sms de la Maria, i vam pensar que era massa d'hora i no hi havia prou gent, així que vam tornar a la zona de les atraccions, bastant chola, les coses com són, jeje. I aleshores la Sara i jo vam veure els aneguets… una passió d'infància!! i ens va agafar un arrebato de passió… "vaaaa juguem als patitos, vaaaa que em fa molta il·lusió!!" i pim pam, les gitanes de la paradeta flipant amb nosaltres, l'Alepsi amb la càmera de fotos morta de vergonya aliena, immortalitzant-nos a la Sara i a mi, pescant aneguets, als nostres 21 anys, amb una passió que ni els nens de 5 anys! xDDD

a

Bé, i després del numeret, vam tornar a les barrakes, a beure més, i a liar-la una mica. Ens esperaven a on les jerc, i allà vam anar. Musiqueta bona (tot i que al final ja es repetien molt, que vam cantar l'estaca com a mínim 4 vegades). Allà a prop, en un moment àlgid, vaig xocar amb un skin-head i li vaig tirar part del cubata al terra, el tiu em va dir no sé què, però al final em va perdonar la vida… tongue.png jeje, pobre, amb la cara de "perdona perdona perdona" que li vaig posar…

I després ens vam trobar a la Maria, i als seus amics, i vam estar per allà… entremig van caure 4 entrepans,… i això que érem 3 i que anavem fins al cul de castanyes… Aleshores vam perdre de vista a la Maria, i ens vam trobar amb uns amics gironins de la Sara, així que vam estar una estona amb ells, però no sé com els vam tornar a perdre, i aleshores vam anar per lliure fins a trobar a la nostra amiga, la Mireia de Banyoles. Més abraçades i comentaris "osti quanta gent hi ha…" pim pam, però ella també va acabar marxant, així que vam tornar a donar una volta per les fires, nosaltres 3 soles, vam comprar xurros de xocolata (però quina gana que tenim! això no és normal!!) fins que el fred va ser tan intens que vam preferir tornar a la multitud de les barrakes. Altre cop sonava "l'estaca". Joder canvieu el cd! jajajaja… buenu, i aleshores vam començar a conèixer homes diversos. El que més ens va impactar va ser un que va venir i ens va picar l'ullet. I li vaig dir a la Sara: "tia aquest ens ha picat l'ullet". I ell, a darrere, em va sentir i va tornar. I ens diu: "que, ja esteu comentant mira que xava que sóc, eh?". I nosaltres: "què?" I ell: "sí dones, que sóc de Barcelona". I nosaltres: "ah, nosaltres també". I ell: "ai, pensava que ereu les típiques gironines , i que ara estaveu comentant que sóc xava". I nosaltres: "¬¬" En fi, aquest va desaparèixer ràpid… i res, ens van parlar uns quants més, molt bon rollo, així amb alegria i tal.

I a les 5, camí de la renfe. Ai quin freeeeeeeed!! Lo millor va ser quan un (o una) es va cansar de passar ferd al carrer i va forçar la porta per entrar a l'estació, i ja tot va ser una avalanxa… xDDDD i res, a les 9 i picu a casa, 2 horetes de son, i ara aquí, al bloc… ^^

res, que ens ho vam passar de puta mare, com sempre!

a

Tan sols tinc una mala notícia: vaig perdre la meva xapa que diu "No More Dramas", allà per la zona on estava la barraka de les jerc… snif… si algú la troba, que sàpiga que era meva, i que li tenia molt de carinyu… aish!

[@more@]

Quant a maduixeta

Sota el pseudònim \"maduixeta\"... ... s\'amaga una persona bastant normal... optimista, impulsiva, neuròtica, apassionada, patidora, \"fiestera\", imaginativa, alegre, independent, pel·liculera, impacient, contradictòria, egoista, poruga i despistada.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Barrakes de Girona!

 1. Alepsi diu:

  Jajajajjaaj! Quina gran nit! L’any que ve més!!! Girona ha de ser nostra! xDDDD

 2. Farlopa diu:

  Aquesta me l’apunto i l’anyt que ve apareixem nosaltres també per aqui !!! M’alegro molt que tot anès be !!! Passis una molt bona setmana !!!

 3. Pd40 diu:

  Quina festa!! Hi ha trossos que a ca l’Alepsi no han sortit, us ho parleu això de fer posts complementaris? Falta algun trosset més o la resta ja no és publicable?

 4. Laprí diu:

  Girona és fantàstica, com mola, us ho vau passar de p mare. Molt de compte amb els skins, que aquests millor tenir-los lluny.

Els comentaris estan tancats.