pigues de xocolata

Sóc una dona plena de pigues. De petita no m'agradaven. Ara m'és igual, indiferent.

Ara m'estava mirant al mirall. I n'he descobert una de nova. Però… ah! desastre! drama! és una piga grossa i amb una forma sospitosa… ai ai… PERÒÒÒ… falsa alarma! tan sols és un tros de xocolata que m'ha caigut per sobre abans… He volgut llepar-me-la, per assaborir la dolçor… mmm… però la llengua no m'arribava (vaia imatge! xDD), així que res, he optat per treure-me-la amb un dit, i de pas anar a dutxar-me…

[@more@]

Quant a maduixeta

Sota el pseudònim \"maduixeta\"... ... s\'amaga una persona bastant normal... optimista, impulsiva, neuròtica, apassionada, patidora, \"fiestera\", imaginativa, alegre, independent, pel·liculera, impacient, contradictòria, egoista, poruga i despistada.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: pigues de xocolata

 1. Marcus diu:

  Doncs, la meva primera impresió en veure’t no van ser les pigues. Però be no em facis cas, no m’acostumo a fixar en els detalls.

  M’ha fet gràcia això del tros de xocolata, realment una escena de nena petita 😉

 2. Pd40 diu:

  jejeje, ja m’imagino la imatge, intentant estirar la llengua… (ja heu tornat de la festassa?)

 3. maduixeta diu:

  la gràcia que tenim és que som molt diferents les unes de les altres!! jeje

  doncs jo no me’n recordo, de què em vaig fixar de vosaltres… sóc una mica desastre xDDD

 4. Alepsi diu:

  Ets un cas com un cabàs, maduixot! xDDDDDD

  Per cert… estic babejant… maduixes amb xocolata…. això sí que és eròtic, Roi!!!! xDDDD

 5. olenska diu:

  jajaja… fotré com estan les coses per ací…!! (d´animaes dic,eh?)

  a mi també em sol passar això am el xocolate… perquè m´encanta i quan el tinc davant ni el mire, deseguida a saborejar-lo… QUE BOOOOOOO!

 6. Marcus diu:

  Responent a la teva pregunta:el primer en que amb vaig fixar… a veure deixa’m pensar… En els canells 😛 No, ara seriosament, en els ulls (coincidieixo amb en Pd40) i en el somriure. ja sabia jo que si deia no m’havia fixat amb les pigues m’acabaries preguntat en que m’havia fixat. Si és que no se perque em poso en aquests jardins… 😉

 7. bellosoli diu:

  maduixeta contorsionista, hauria estat divertida una foto de la teva lluita per tastar la xocolata!

Els comentaris estan tancats.