post-eleccions

Aquest matí he fet campana a la uni i porto tot el dia veient la tele. He vist una estona al Cuní. He vist una petita entrevista que li ha fet a l'Albert Rivera de Ciutadans, i després he vist a la Pilar Rahola comentant l'abstenció i donant també la seva opinió dels de Ciutadans. M'ha agradat molt el discurs de la Pilar Rahola. Certament, sembla increïble que el senyor Rivera aquest es vengui com a no-nacionalista, quan probablement el seu partit és el més (anti)nacionalista de tots. Qui li ha pagat la campanya al senyor Rivera? La COPE? El Mundo? Ja es veurà amb el temps. De moment aquest Albert Rivera em cau encara pitjor que el Piqué. He dit.

[@more@]

Quant a maduixeta

Sota el pseudònim \"maduixeta\"... ... s\'amaga una persona bastant normal... optimista, impulsiva, neuròtica, apassionada, patidora, \"fiestera\", imaginativa, alegre, independent, pel·liculera, impacient, contradictòria, egoista, poruga i despistada.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: post-eleccions

 1. jahisom diu:

  Jo no diria antinacionalista, seria nacionalista espanyol, com el PP.
  Lo pitjor es que aquestas gent van de que son d’esquerres i em sembla a mi que d’esquerres no en tenen ni un pel

 2. maduixeta diu:

  Precisament per això que tu dius, jahisom, he posat “anti” entre parèntesi.

  El senyor Rivera diu que no és ni nacionalista, ni antinacionalista, sino no-nacionalista. Aquest és el seu discurs. És demagògic ho miris com t’ho miris. No sé a qui volen enredar… està clar, com tu dius, que són nacionalistes espanyols, ja siguin de dretes o d’esquerres. El que fa ràbia és que ho intentin amagar, o negar.

  “dime de qué presumes y te diré de que careces”

 3. marcus diu:

  Diuen les males veus que l’Espe, presidenta de la comunitat de Madrid, estava molt d’acord amb les tesis espanyolistes d’aquesta gentusa. A veure si els seus amiguets han fen donacions d’aquestes anònimes.
  I saps que és el pitjor? que haurem d’aguantar aquests impresentables durant quatre anys al parlament. Queixant-se per tot el que estigui en català. Ai quin mal humor que m’agafa només de pensar-hi.

 4. Farlopa diu:

  Mira que facis campana ja et mereixeries una bronca, però que a sobre ens parlis de politica encara més !!!! Buffff…. buffff… que no t’ho vas passar prou be per Sant Feliu? o per aquest motiu has fet campana? tot el dia a casa i no et conectes??? que estas enfedada ??? :(((

 5. maduixeta diu:

  Marcus, m’ho crec, i tant! si s’han pogut permetre enviar la papereta per correu a tothom, és que algú els ha donat uns quants quilos… digues-li Espe, digues-li energia…

  Farlopa no estic enfadada homeeee 😛 Només estic molt cansada i no tenia ganes de posar-me al messenger aquest matí… 😛

 6. gemminola diu:

  La seva campanya l´ha pagat “lozzantoz” de la seva pròpia butxaca xD (Bé no ho sé però aquest amb el que odia a Catalunya, sería capaç d´autoimolar-se si amb això destruïs Catalunya)

 7. Alepsi diu:

  I mira que el cartell prometia… el titafluixa aquest (injúries??? no, no! Déu me’n guard!) en boles anunciant un partit recent format…. en fi… xDDDD

 8. maduixeta diu:

  estic d’acord amb tu, gemminola… xDDDD

  ja veus alepsi… titafluixa… xDDD

 9. bellosoli diu:

  de fet si q és anti-nacionalista declarat. Perquè quan van sortir pel la tele els quatre arreplegats… ai! volia dir “intel·lectuals” que van formar aquest podrit, ai! volia dir “partit”, ara fa un any i escaig, ho van dir clarament, que eren antinacionalistes i espanyolistes. Be, han tingut una campanya massa forta per creure q ha sortit del no res. I, a sobre, van cridant ‘libertad!’, com si aquí la gent no en tingués. Són penosos.

 10. maduixeta diu:

  vaja bellosoli… en sèrio ho van dir clarament? doncs ja han començat a contradir-se! o a dir coses en un lloc i unes altres diferents en un altre! xDDD ai quina pena… uff

 11. I a més amb aquell cartell electoral…fa pena. Com que el nen es veu que fa waterpolo deu voler sortir a marcar pit depilat…
  Vaig llegir el seu manifest i encara em vaig enrabiar més amb ells…espero que sel’s mengin amb patates. Com a mínim ahir a Polònia ja se’n van enfotre una estona…

 12. Laprí diu:

  De bon segur que aquesta pandilla pesadilla donaran espectacle, tindrem una legislatura entretinguda, els Acebes de Catalunya xD

  La pena és que hi ha hagut un 3 i poc per cent de gent que els ha votat, què hi farem, així és la democràcia.

 13. olenska diu:

  ha estat soprenent açò d´aquest partit (ciutadans…), no? a les primeres eleccions ija trauen 3 escons! vaya telaaaa…

Els comentaris estan tancats.